seprator

Responsive Web Design

seprator
Single_Protfolio
Creative

Digi Lee helpt kleine tot middelgrote bedrijven, instellingen en verenigingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de Website.

Evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een Website.

Digi Lee verzorgt tegen een aantrekkelijke prijs een heldere en goed Vormgegeven Website met als basiselementen: uw logo en een korte tekst over uw producten en/of diensten.


Werkwijze


Bij het ontwerpen van een Responsive Website (geschikt voor alle beeldformaten) wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden.

Na een eerste ori├źnterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de Website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het kleurgebruik.

Deze voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u on-line uw site kunt bekijken. U kunt op deze manier ten allen tijden wijzigingen in tekst en/of illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen door de daadwerkelijke Website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en zoekmachines.

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd, tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet.

 

Prijzen

Iedere Website is anders, heeft zijn eigen doelgroep en kan van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid zijn.
Het is daarom niet mogelijk om van tevoren de prijs van een Website vast te stellen.

De prijs van een Website is onder meer afhankelijk van het aantal pagina's van de Website, het aantal illustraties en andere specifieke wensen.