seprator

Digitale Fotobewerking

seprator
Single_Protfolio
Creative

Digi Leeis ook gespecialiseerd in het bewerken van foto's, zowel voor privé- als zakelijke doeleinden. Met behulp van digitale technieken is het mogelijk om diverse effecten te realiseren in bestaande foto's.

Enkele mogelijkheden zijn: het inkleuren van zwartwit foto's

U kent ze vast wel, die oude ansichtkaarten uit de jaren dertig, vaak met beroemde filmsterren. Deze ansichtkaarten stralen een typische sfeer uit en het is mogelijk om dit nostalgisch effect ook aan uw zwartwit foto's te geven.

het maken van een compositie

Door combinatie van diverse foto's met bestaande afbeeldingen kunnen unieke voorstellingen gerealiseerd worden. Er zijn talloze combinaties te verzinnen. U kunt bijvoorbeeld een compositie maken waarbij u  op een tropisch palmenstrand zit waar u nog nooit bent geweest. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. U kunt deze composities als foto gebruiken maar ook bijvoorbeeld om geboortekaartjes, trouwkaarten of kerstkaarten te maken.

Bedrijfsfoto's bewerken, er details uitlichten en bijvoorbeeld geschikt maken voor internetpublicatie zodat u ze zelf makkelijk op de website kunt zetten of thema-foto's maken voor grafisch werk of professionele powerpoint presentaties

retoucheren van foto's

U wilt een cosmetische face-lift van een portretfoto, zoals bijvoorbeeld het wegwerken van dat ontsierende puistje of misschien een kraaienpootje gladstrijken.

Fotorestauratie

Foto's aangetast door de tand des tijds vertonen vaak sporen van schimmel, barstjes, scheurtjes en verkleuringen.
Soms ontbreken er zelfs delen van een foto.
Met de huidige digitale technieken is het goed mogelijk beschadigde foto's, voor een groot deel terug te brengen in de oorspronkelijke staat, zodat er nog lang plezier beleefd kan worden aan deze fotografische herinneringen.

Enige vormen van beschadigingen zijn:

verkleuringen ten gevolge van veroudering

krassen

ontbrekende stukken

sporen van schimmel

In overleg met u wordt bepaald  welke bewerkingstechniek zal worden toegepast om het gewenste resultaat te behalen.